A Hemel Multivitaminos Koronás Kollekció készítményei alkalmasak bármely bőrtípus ápolására!



A Sárgarépa a béta karotin elsőrendű forrása ("A" provitamin), és még más karotiné és karotinoidé, melynek aktív lipidjei összetételükben csodálatos hatást adnak ennek a növénynek. A béta karotinnak nagyon fontos hatása van a ráncosodás megelőzésében, ugyanis közömbösíti a a ráncosodás három legfontosabb okát: megelőzi a bőr kiszáradását, védi az UVA sugarak ellen, mint erős antioxidáns, közömbösíti a szabadgyökök hatását, melyek a sejtkárosodásért felelősek. Szabályozza a faggyú és verejték mirigyeket, és a hajnövekedési ciklust. Felgyorsítja az új sejtek termelődését, védi a külső bőrréteget és megelőzi a haj töredezését. A répa bioflavoniodokban is gazdag (vegyületek, melyek védik és erősítik a szervekben a C vitamin hatását), és még tartalmaz bórt, kalciumot, rezet, vasat, cinket.


Az Avokádót kozmetikai készítményekben használják, olaj formájában aktív hatóanyagokkal, speciális összetevőinek köszönhetően. Az avokádó olaj védi a bőr a kiszáradástól és ártalmas környezeti hatásoktól, és használható a paraziták által megtámadott bőr kezelésére. Lágyító hatással van a megkeményedett és rugalmasságát vesztett bőrszövetre.


A Körömvirágnak kozmetikailag értékes összetevői vannak, melyek felgyorsítják a sejtregenerálódási folyamatot. A bőr tonizálására és az általános állapotának javítására szolgál, és különösképpen ajánlott érzékeny és enyhén irritált bőrre.


A Szója maradéktalanul revitalizálja a bőrsejteket a könnyű felszívódás következtében. Sikeresen javítja a fáradt és károsodott bőrt.

Nincsenek megjegyzések: